Algemene voorwaarden

Identiteit van de ondernemer

Anna de Jong, eigenaresse van Dutch Diva Originals
Voorstraat 56
9291 CL Kollum

Telefoonnummer: +31 (0)650404543
Email: info@dutchdivaoriginals.nl

KvK: 66809924
Btw: NL107183122B02
BANK: NL55KNAB0257145915
Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en andere rechtshandelingen.

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk met Dutch Diva Originals zijn overeengekomen, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

Dutch Diva Originals behoudt zich ten allen tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen en/ of aan te vullen. In het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

Prijzen

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Bestellen

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webwinkel van Dutch Diva Originals een definitieve bestelling plaatst. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen wij u hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail of telefoon. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Dutch Diva Originals. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Betalen

Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Bij uw bestelling dient u een keuze te maken uit de volgende twee betaalmogelijkheden:

1) Vooraf betalen. U kunt de betaling per bank/giro voorafgaand overmaken op bankrekening NL55KNAB0257145915 t.n.v. Dutch Diva Originals met vermelding van het door u verkregen ordernummer.
2) Betalen met iDEAL.
Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen van de opgegeven levertijd vervaardigd, verzonden of afgeleverd via transport.

Levertijd

Zodra de betaling door ons ontvangen is, zullen wij zorg dragen voor de verzending van uw bestelling. Ons streven is om de bestelling binnen twee á drie werkdagen te verzenden, tenzij anders vermeld.
Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn dan stellen wij hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail.
Indien het artikel niet meer leverbaar/ uitverkocht is, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Dutch Diva Originals. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard binnen 5 werkdagen geretourneerd.

LET OP: Voor producten op bestelling/maatwerk gelden andere levertijden. De exacte levertijd verschilt per product, deze word via de mail met u overlegd.

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL volgens standaard verzending. (Brievenbus-) pakketjes zijn voorzien van track&trace.
Verzendkosten worden berekend volgens de tarieven van PostNL.
Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij PostNL. Verzendingen zijn ten allen tijde voor risico van de koper.
Dutch Diva Originals is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

Aansprakelijkheid

Voor de gevolgen van typ- en zetfouten kan Dutch Diva Originals geen aansprakelijkheid nemen. Dit geldt eveneens voor eventuele programmeerfouten op de website.

Omdat veel producten met de hand worden gemaakt, is het mogelijk dat een product iets afwijkt van de foto`s in de webwinkel.

De kleuren op de foto`s in de webwinkel kunnen iets afwijken van de daadwerkelijke kleur.

Veiligheid babyartikelen

Dutch Diva Originals besteed veel aandacht aan de veiligheid van babyartikelen, alle producten worden met veel zorg gemaakt en gecontroleerd. Daarom is het niet waarschijnlijk dat artikelen snel stuk gaan of een gevaar vormen voor de veiligheid. Maar omdat veiligheid wel heel belangrijk is staat hieronder beschreven hoe u artikelen veilig gebruikt.
Rammelaars en bijtringen

De rammelaars en bijtringen dienen altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden.
De rammelaars en bijtringen dienen niet meegegeven te worden in bed of wieg.
Controleer voor gebruik altijd even of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten.
De houten bijtringen dienen niet meer gebruikt te worden zodra uw kindje tandjes heeft.
Dutch Diva Originals is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen.

Retourneren

Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Dutch Diva Originals geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten. Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour worden gezonden. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:
1. Eerst per e-mail aangemeld is bij info@dutchdiva-originals.nl met vermelding van uw volledige naam, adresgegevens, ordernummer en het desbetreffende rekeningnummer waar het bedrag op teruggestort dient te worden
2. Conform onze retourinstructies verzonden wordt
3. Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit
4. Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. U kunt de bestelling weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De verzend- en afhaalkosten zijn voor rekening van de klant. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Dutch Diva Originals, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending restitueren wij het aankoopbedrag op uw rekening, in ieder geval binnen 30 dagen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2024 Dutch Diva Originals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel