Wie is Dutch Diva Originals?

Hoi,

Wat leuk dat je mijn webshop bezoekt!

Dutch Diva Originals is ooit begonnen door mij (Anna) met alleen maar gehaakte (baby) spulletjes. Mijn hobby liep al vrij snel uit de hand. Overal waar je kon kijken zag je bolletjes wol. Oke, dit is misschien nog steeds wel een beetje zo, maar nu is het mijn werk ;-). De slofjes, mutsjes, dekentjes, etc. maak ik nog altijd met heel veel plezier! Nog leuker vind ik het om foto's te ontvangen van die kleintjes met mijn spulletjes aan/over. 

Ook heb in inmiddels een heel leuk kopje met gepersonaliseerde items toegevoegd aan de webshop. Deze producten maak ik ook allemaal zelf. Je kunt bijvoorbeeld muusrtickers, koffertjes, armbandjes, strijkapplicaties en zelfs knuffelpoppen met naam laten bedrukken! 

Toen het idee ontstond voor een echte webshop leek het mij super leuk om dan ook andere leuke (handgemaakte) spulletjes toe te voegen. Inmiddels heb ik zoveel leuke merken gevonden en is het elke dag een feestje om die mooie pakketjes uit te pakken! Dit gevoel wil ik jullie ook geven dus ga ik alle bestellingen die geplaatst worden mooi voor jullie verpakken.

Uiteraard ben ik nog lang niet klaar met mooie spulletjes voor jullie maken en inkopen dus volg ons ook vooral op social media om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de leuke acties!

Veel plezier met shoppen!

 

© 2016 - 2024 Dutch Diva Originals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel